Gaz

apr. 03, 2008 | 3 comments |

Imi satisfac dorinta de viteza doar la antrenamente (ca sofer, sunt foarte cuminte). Cand incepe o melodie ca asta trec pe modul “turbo” fara sa imi dau seama. Ma uit la ceasul de antrenament (care imi arata si viteza) si nu pot sa cred ca e vorba despre mine. Poate candva o sa fiu suficient de bun sa alerg un maraton intreg asa. Atunci sa vezi timp final.

Iar cand vreau sa ma “cool down” nimic nu este mai potrivit (pentru mine) ca Moby feat. Sinead O’Connor




Acest articol a fost vizualizat de 1.628 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. CatGal
    aprilie 04, 2008

    Mi se intampla de multe ori cand alerg si ascult muzica sa nu mai imi ascult ritmul meu interior, muzica mea ca sa zic asa si sa alerg mai repede decat imi dicteaza propria respiratie pe care parca nu o mai aud. Noroc ca singura mea ambitie e sa termin primul maraton, ma intereseaza mai putin aspectul legat de timp.

  2. Serban
    aprilie 04, 2008

    Este o capcana legata de ascultatul muzicii la antrenament si mai ales la concurs. Eu am patit-o la Barcelona – mi-am facut un playlist care nu a fost chiar cel mai potrivit. Sunt momente in concurs in care ai nevoie de “push” si altele in care ai nevoie de relaxare. De exemplu, intre km 30 si 35 eu simt nevoia de ceva mai lent, care sa ma mangaie si sa imi indulceasca chinul. Dupa 35 merge ceva mai ritmat, care sa imi dea putere pentru sprintul final.
    Eram pe ultimii 10 km la Barcelona si ascultam Limp Bizkit. Mi se parea extrem de deranjant, insa nu aveam puterea sa ma opresc si sa caut altceva. Vroiam doar sa alerg ca sa se termine odata. Daca as fi avut Limp Bizkit pe primii 10 km ar fi fost foarte ok, insa la final mi-a displacut complet. Asta e doar un exemplu.

    Nu stiu daca e mai bine sa te antrenezi cu muzica, insa eu asa m-am obinuit. Alergarea lunga este destul de monotona si am simtit nevoia sa am “companie”.

  3. CatGal
    aprilie 04, 2008

    Da, inteleg perfect ceea ce spui. Si pe mine ma cam enerveaza asta dar ca sa nu ma plictisesc uneori simt nevoia totusi sa ascult muzica si pt ca nu o mai suport cu castile direct in urechi, pur si simplu le tin in mana sau le tin sub tricou si dau la maxim si tot aud acolo ceva in fundal :).

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.