Hala de productie…

dec. 11, 2007 | 4 comments |

Cred ca stiti ca stadionul Lia Manoliu (23 August) va fi refacut, modernizat etc.
Deja au inceput lucrarile.
Din nefericire, asta are un efect secundar pentru alergatorii care se antrenau pe terenul cu tartan de langa stadion, printre care si eu. Au inceput sa aduca utilaje acolo, iar pe teren se va construi o “hala de productie” pentru lucrarile de la stadion. Asa mi-a spus azi un muncitor. Cica o sa dureze 1-2 ani. Apoi, probabil ca vor reface terenul de atletism. E adevarat ca tartanul era cam terminat, iar terenul din centru era foarte prost (pentru cei care jucau fotbal, pe mine nu ma interesa).
Asa ca nu mai am teren. Exista cel din spate de la Medicina Sportiva, care e mult mai misto. Probabil ca o sa merg acolo sau o sa dau ture in jurul stadionului, pana o sa imi iasa pe nas.
Duminica am facut o alergare lunga (ma rog, numai 15 km) pe ceatza, iar azi am alergat 10 km incercand niste intervale. Cred ca am mai spus-o, dar nu imi prieste vremea asta, din punct de vedere al antrenamentului. Ma invatasem sa merg dimineata la alergare, dar acum merg in jurul pranzului, cand e mai cald afara.




Acest articol a fost vizualizat de 1.143 ori.

Related Posts

Comments (4)

  1. stefan
    decembrie 11, 2007

    Salut ! Ia legatura cu Gheorghe Lazar – domnul care m-a inscris si pe mine la veterani si in baza unei cotizatii anuale de 15 lei te poate trece pe lista cu cei ce au dreptul pe Viitorul (stadionul de care spuneai ca se afla in spatele IMS) si deasemeni si la sala de arletism. Da-mi un email si-ti dau telefonul domnului Lazar.

  2. Serban
    decembrie 11, 2007

    Salut.
    Mersi asa o sa procedez. Dar eu nu sunt veteran… Crezi ca se poate?

  3. stefan
    decembrie 12, 2007

    Peste 30 de ani se pot face inscrieri. De la 35 concurezi oficial. Important e antrenamentul in cazul de fata daca am inteles eu bine.

  4. Serban
    decembrie 12, 2007

    Atunci e bine. Iti dau mail ca sa imi trimiti telefonul domnului respectiv.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.