Si totusi banda

nov. 29, 2007 | 0 comments |

Oricat de mult imi displace sa renunt la antrenamentele afara si sa reiau pregatirea pe banda de alergat, nu am ce face. Nu ma inteleg deloc cu frigul. Ultimele antrenamente au fost un dezastru si asta nu face bine la moral.
Poate mai incolo o sa imi fac din nou curaj sa ies pe teren, dar un timp o sa ma antrenez in sala. Macar acolo am un vestiar si un dus dupa ce termin. Azi am fost la un antrenament, dupa ce am inghetat cateva ore la defilare, de nu imi mai simteam mainile pe aparatul foto si degetele de la picioare.
Am facut vreo 15 minute de stretching – sunt inca foarte rigid la nivelul trenului inferior, dupa care am trecut prin 2 circuite de forta, mai ales ca trenul superior l-am cam neglijat de cand cu toata alergatura asta. Finalul a fost pe gustul meu – 5 km pe banda, dar nu oricum, ci cu intervale foarte rapide.
Imi trebuie o strategie de antrenament pentru perioada urmatoare, pentru ca pana acum am lucrat un fel de recuperare dupa Atena. Adevarul este ca ma resimt intr-o oarecare masura dupa vreo 1200 de km alergati anul acesta.




Acest articol a fost vizualizat de 706 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.