Sanatatea TV

oct. 12, 2007 | 2 comments |

Miercuri seara am fost invitat la lansarea primei televiziuni on-line dedicata integral sanatatii – Sanatatea Tv. In urma cu cateva luni, mi-a fost propusa o colaborare cu aceasta televiziune si recunosc ca initial am fost reticent, in principal pentru ca nu vroiam sa imi aglomerez programul cu inca ceva in plus.  Totusi, pana la urma am acceptat, afland ca este proiectul unor tineri – un proiect care parea sa aiba sanse de succes.

Ma bucur ca am facut acest pas, pentru ca prin intermediul acestui proiect ma gasesc intr-o companie selecta – o multime de medici de renume care sunt implicati si ei pe domeniile lor.

Sanatatea Tv se doreste a fi un mijloc de informare in domeniul medical, un loc de unde oamenii sa poata culege informatii de calitate furnizate de catre profesionisti in domeniu.

Evenimentul de lansare a fost reusit, iar primul click a fost dat de catre Prof. Dr. Sorin Oprescu.

sanatateatv.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 949 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Andrei
    octombrie 12, 2007

    Sincer nu imi place proiectul. E oarecum deplasat 😉

  2. Serban
    octombrie 12, 2007

    Uite ca o groaza de medici cu renume (nu vreau sa se inteleaga ca ma autoiinclud aici) au considerat potrivit si viabil acest proiect. Ramane de vazut cum o sa se dezvolte si cat o sa reziste. Inceputul a fost bun.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.