Semimaratonul Dorna

sept. 30, 2007 | 2 comments |

8 ture de 2,5 km prin Herastrau, intr-o duminica frumoasa de septembrie. Lume destul de multa.

Per total ok, desi nu am scos un timp cu care sa ma laud. As fi vrut sa scot simtitor mai putin decat anul trecut, mai ales ca de atunci m-am antrenat foarte mult si am deja cateva sute (sau mii?…) de kilometri in picioare. Totusi nu am reusit asta si sunt oarecum suparat. Premizele erau bune: cald afara, teren plat (mai putin o panta destul de scurta si denivelarile din astfalt de langa Herastrau). Am facut prostia si m-am culcat cam tarziu cu o seara inainte, pentru ca am prins inceputul unui sf la televizor si n-am putut sa ma desprind de acolo. Ma rog, nu imi caut scuze, ca in fond nu trebuie sa dau socoteala in fatza nimanui (and that’s cool).

Am inceput prost cursa, cu cativa kilometri de crampe abdominale, starnite din nimic. Abia dupa 5 km m-au lasat, insa deja imi stricasera pofta sa “trag”. Asa ca m-am dus cum am putut. Parca nici picioarele nu m-au ajutat azi. A mers greu. Pana mea… Nu stiu de ce.

Trecand peste asta, m-au mai enervat si organizatorii, care au adus cateva baxuri cu apa si care s-a terminat pe la jumatatea cursei. Noroc ca in Herastrau exista tisnitorile cu apa, altfel era naspa. E drept ca au fost destul de multi participanti, totusi nu cred ca era o asa mare cheltuiala sa aduca suficienta apa (nu mai zic de bauturi izotonice, ca deja asta e sf…). Jenant.

Mi-a parut bine ca am mers, chiar daca nu mi-a iesit asa cum speram, dar am avut ocazia sa ma intalnesc cu multi cunoscuti si chiar sa imi fac prieteni noi.

N-am poze sa va arat, insa sper sa puna organizatorii pe site la ei si o sa bag un link atunci.

 semim_dorna_afis.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 1.057 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Sandor_B
    octombrie 01, 2007

    Felicitari!
    Sunt zile si zile… vor veni si curse perfecte(de obicei cand te astepti mai putin)!
    Am postat un comentariu la “Intervale Kenyene” – poate ca are legatura… intervalele trebuie sa scada in intensitate inaintea curselor, altfel oboseala acumulata in muschi se simte in ziua cursei.
    S-au postat pozele pe site (cam amestecate cu alte editii) – http://www.sportimage.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=1
    sau…
    http://www.sportimage.ro/images/stories/semimaratonul_dorna/

    Organizatorii de genul asta ar trebui sa asiste la MARATONUL TIMISOAREI si sa ia notite!
    Sunt tot mai hotarat sa particip “parcurgand traseul” la Maratonul Pietrei Craiului… in caz ca totul iese bine voi posta un feedback.

  2. Serban
    octombrie 01, 2007

    Da, probabil ca a contat si faptul ca vineri seara am facut un antrenament destul de intens. Practic nu am facut deloc “tapering” inainte de cursa asta si s-a cunoscut. Nu conteaza…
    Sigur vor fi altele mai bune.
    Am citit ce ai scris acolo si urma sa iti raspund.
    Astept sa vad si eu pe siteul organizatorilor niste poze si clasamentul. Pozele sunt toate de anul trecut (cel putin mie asa mi s-a parut).
    Intr-un an viitor sper sa ajung la Timisoara. M-a frapat numarul mic de participanti. Oare o sa avem si noi vreodata un maraton ca cele de afara?

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.