Amintiri

sept. 08, 2007 | 0 comments |

Am dat, din intamplare, peste un link catre un articol din Evenimentul Zilei de prin 2001 – http://www.evenimentul.ro/articol/supernovitati1.html

Pe atunci eram mare fan al Academiei Catavencu (si acum sunt, dar mai rar) si chiar ma apucasem sa scriu. Marea mea realizare a fost un concurs de proza scurta (umoristica) cu tema “Romania viitoare”, pe care l-am castigat in fatza unor nume deja celebre – Radu Pavel Gheo, Lucian Merisca (scriitori consacrati), Mihai Gainusa (care a luat locul 2, sub mine). Au fost cateva texte selectate din cele trimise de “concurenti”, pe care le-au publicat in Almanahul Catavencu, iar autorii au primit 100 de dolari. Apoi s-a decernat marele premiu, un computer, pe care l-al luat eu si tare bine mi-a prins, ca aveam o rasnitza total depasita :))

A mai fost o perioada buna in care cei de la Catavencu organizau concursuri saptamanale de proza scurta cu tema data, premiate cu 100 dolari fiecare. Am castigat si vreo trei d-astea, dar sub nume diferite, in primul rand pentru ca depasisem (cu putin) 25 de ani, care era limita de varsta si apoi pentru ca nu puteam sa castig de mai multe ori. Misu Gainusa spunea intr-o emisiune ca si el a facut la fel. Lol. Poate vin astia si ne cer banii inapoi :))

De atunci n-am mai scris proza umoristica, dar poate ca o sa ma apuce candva din nou.




Acest articol a fost vizualizat de 761 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.