N-am avut chef

aug. 15, 2007 | 0 comments |

Azi n-am avut chef sa ies la antrenament. Pur si simplu. Asa ca nu m-am dus. Nu mi s-a mai intamplat in ultima vreme.

Adevarul e ca sunt cam obosit si nu mai dau randament la unele chestii. Ieri am alergat destul de greu 8 kilometri. Era cald, mi se parea ca miroase urat tartanul, bautura de rehidratare avea gust de apa de mare, mp3-ul se intrerupea (naiba stie de ce), pe teren venise un “nene” care de cate ori trecea pe langa mine lasa in urma o dira de miros de transpiratie (il stiu de mult si nu l-am vazut decat cu un vesnic tricou albastru).

In mod normal ar trebui sa trec pe antrenamente de intensitate, pentru ca volum am tot facut. Bun, am vazut (de doua ori) ca rezist fara probleme 42 de kilometri, acum e timpul sa ii fac mai rapid decat la Callatis. Diferenta destul de mare dintre Transilvania si Callatis are niste explicatii. In ciuda faptului ca la Callatis a fost mult mai cald, la Transilvania a fost o atmosfera mult mai umeda (plouase). In plus, la Callatis am avut echipament mai bun si mai usor (am investit niste bani la Nisa si mi-am luat niste chesti mai profi). Iar diferenta majora a constat in faptul ca traseul a fost mult mai usor, cu pante mult mai line. A contat si faptul ca deja stiam ca pot. La Transilvania am avut emotii ca inainte de examen. Nu trebuia sa dau socoteala in fatza nimanui si mi se rupea de parerea oricui, insa conta parerea mea despre “puterile” mele. Mi-am demonstrat ca pot. S-a produs declicul de care aveam nevoie. Am simtit ca mi-am gasit, in sfarsit, drumul.

Abia astept sa ma ajung la tzara. Acolo fac cele mai grozave antrenamente. Am un traseu de 10 km, jumatate prin padure. Este absolut fantastic. Mi-au prins foarte bine antrenamentele acolo, pentru ca terenul este valonat si chiar sunt cateva pante bunicele. Este o senzatie de libertate totala. Eu si drumul. Ma detasez de toate problemele si alerg. Exista o portiune de drum atat de frumoasa, incat am ajuns ca imaginea ei sa o folosesc ca “truc” de relaxare atunci cand ma apasa ganduri neplacute. Cum spuneam, abia astept sa merg din nou.




Acest articol a fost vizualizat de 828 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.