Litoral frumos, pacat ca e la noi

aug. 03, 2007 | 0 comments |

Pacat pentru ca pus in valoare ar putea fi mult mai frumos. Am fost si prin alte tari care au mare sau ocean si pot sa fac o comparatie. De exemplu, in Nisa plaja era formata numai din pietre, asa ca nici pe departe confortul de la noi.

Asa cum s-a intamplat in mai toata tzara, si pe litoral este un fel de varza din punct de vedere al sistematizarii (care de fapt nu exista). Fiecare a facut exact ce a vrut muskiu lui. Nu exista o unitate in gandire, un ton comun. E un fel de buticaraie, asa cum vedeai pana in urma cu cativa ani prin Bucuresti. Doar ca pe litoral vorbim despre localuri, terase, magazine… Pacat.

Am fost in Neptun. Lume multa, desi nu ca in alti ani. Turisti straini. Din Moldova. Lol. Seara te calcai pe picioare. N-am fost in cluburi, ca nu prea sunt fan, dar am fost la cateva terase. Se mananca relativ bine, desi sunt scoruri destul de mari.

Am reusit sa fac doua antrenamente, dar a trebuit sa ma scol devreme din cauza caldurii. Partea cea mai importanta a fost ca am reusit sa finalizez un material pentru MH, care o sa apara in numarul viitor. Surpriza. O sa fie ceva foarte interesant.




Acest articol a fost vizualizat de 686 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.