Adio spaghetti!

mai 18, 2007 | 4 comments |

Pe Ronaldo l-am vazut la ultimul campionat mondial si ulterior, destul de rotofei pentru un fotbalist, incat ma intrebam daca o sa reziste intregul meci.

009001002906.jpg

In numarul din mai al editiei italiene Men’s Health, Ronaldo povesteste cum a dat jos 5 kilograme, cu ajutorul specialistilor de la Milan Lab. El a ajuns la Milan dupa o perioada de inactivitate si asa cum declara, avea nevoie de o perioada in care sa isi “reconstruiasca” fizicul si psihicul. Acolo a fost supus la o multime de testari, astfel incat sa i se alcatuiasca un program care sa il aduca in forma in cel mai scurt timp.

Asa cum a declarat in presa, meniul sau consta in lapte, paine prajita cu marmelada si un pahar de suc de portocale, pentru masa de dimineata, legume crude si suc de portocale la pranz, fructe proaspete si cereale dupa antrenament si seara o cina usoara constand in peste slab si frcute proaspete. In combinatie cu antrenamentele pe care le-a facut, Ronaldo a scapat de 5 kilograme in trei luni.

Nutritionistul de la Milan Lab, dr. Massimiliano Sala, considera ca Ronaldo nu avea nevoie de o dieta anume, ci mai curand de o redistribuire a cantitatii de calorii pe durata unei zile, astfel incat sa fie in stransa relatie cu perioadele de activitate.

Pentru Ronaldo, cel mai mare sacrificu a fost renuntarea la spaghetti. Totusi a meritat, fiindca acum nu numai ca este in forma, dar a aparut pe ultima coperta a MH-ului italian.

knfat_narrowweb__300×3620.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 995 ori.

Related Posts

Comments (4)

  1. Doru
    mai 19, 2007

    De mult ma chinui sa slabesc insa rezultatele intarzie sa apara. Acum stiu de ce: nu mancam paine prajita cu marmelada 🙂

  2. Serban
    mai 21, 2007

    Lol.

  3. Andrei
    mai 22, 2007

    Am eliminat si eu painea si rezultatele se vad 😉

  4. Serban
    mai 22, 2007

    Intr-un regim de slabire, carbohidratii au rostul lor, in special daca persoana face mult efort fizic.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.