La multi ani MH!

mart. 30, 2007 | 0 comments |

Au trecut 2 ani. Nu imi vine sa cred ca au trecut deja, asa cum nu imi vine sa cred cand ma uit la fetitza mea care are doar cu 6 luni mai mult decat MH-ul.

La multi ani, draga MH! Sa ne traiesti si sa te faci din ce in ce mai mare!

Men’s Health a aparut in Ro intr-un moment in care publicul era pregatit sa il primeasca. Aveam nevoie de asa ceva – o revista de foarte buna calitate, pentru barbati. Atunci cand am fost invitat la redactie si mi s-a propus colaborarea, habar nu aveam ce o sa urmeze. Citisem cateva numere americane, insa pe atunci eram “setat” pe alt gen de reviste – Flex, Muscle&Fitness, Muscular Development, care insa tratau subiecte mai “hardcore”.

MH mi s-a potrivit ca o manusa – genul de subiecte care ma intereseaza si atitudinea care imi place, adica o prezentare mai lejera, mai amuzanta a unor subiecte foarte serioase.

Imi amintesc ca la inceput, o parte din public (partea aceea care are un hobby de a cauta nod in papura, oriunde si oricum) a sarit arsa in sus – ca e o revista superficiala, ca oricum gasesti toate informatiile pe net, ca cei care o scriu/editeaza nu au “six pack”… in sfarsit, tampenii; acum e liniste. In mod sigur am crescut si din punct de vedere calitativ, insa s-a mai intamplat ceva – publicul a inceput sa se educe, sa inteleaga mesajul MH, sa se prinda ca sub tonul jovial si aparent neserios, de fapt se ascund informatii de cea mai buna calitate. Pana una-alta trebuie sa ne bazam pe cercetarile altora. In Romania exista cercetare, in unele locuri chiar foarte serioasa si de valoare, insa nu exista liantul intre studiul stiintific (sec si inaccesibil pentru omul obisnuit) si public. Sunt absolut convins ca la un moment dat vom citi in paginile MH-ului articole originale, care sa aiba la baza studii romanesti. De fapt, spre asta tindem. Americanii ne-au dat modelul, restul ramane in seama noastra. Insa pentru asta trebuie sa avem acces la adevaratii specialisti (subliniez “adevaratii” – este esential pentru credibilitatea pe termen lung).

Adevarul este ca se munceste mult la aceasta revista. Echipa de baza e formata numai din profesionisti si asta se reflecta in calitatea finala a produsului. Sunt foarte fericit ca am reusit sa leg relatii de prietenie cu fiecare in parte, cu toate ca ne vedem relativ rar. Si eu ma straduiesc sa imi fac partea mea cat mai bine si ceea ce mi se parte foarte important e ca nu percep aceasta colaborare ca pe o “munca” (sau mai rau, ca pe o corvoada…), ci este o placere, un hobby… iar daca imi aduce si niste bani, cu atat mai bine!

Nu o sa o mai lungesc. La multi ani MH, la multi ani dragi colegi din redactie si din afara ei (colaboratori, moderatori) si sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem cu bine la cat mai multe aniversari MH !




Acest articol a fost vizualizat de 1.131 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.